Szolgáltatásaink

  • Művégtagok

Minden pácienst az aktivitásának megfelelő, az adott körülményekhez képest kényelmes művégtaggal látunk el. Magas aktivitás esetén lehetőség van lineres (speciális csonkharisnyával történő) ellátásra, mely komfortosabbá teszi a mindennapokat.

Igény esetén zárszerkezetes függesztést is tudunk alkalmazni, aminek az a lényege, hogy a szilikon harisnya végén található „csavar” belecsatlakozik a tok aljában található szerkezetbe, így nincs szükség derékövre!

  • Ortézisek

 Baleseti sérülések, agyvérzés, agyi infarktus, különböző idegi sérülések, neurológiai problémák, izomsorvadás, vele született és egyéb szerzett betegségek változatos tünet együtteseire kínálunk érdemi megoldásokat.

Fej-, törzs-, kéz-, láb-, csípő ortéziseink gyártási technológiájánál igyekszünk a legújabb fejlesztéseket és anyagokat felhasználni. Szakmai csapatunk szakorvosokkal és mozgásterápiával foglalkozó kollégákkal egyeztetve teszi teljessé eszközeink legjobb minőségét.

  • Gyógyászati segédeszközök

A Business Medical Kft. termékeinek széles választéka kiterjed az egyszerű lúdtalpbetéteken át a hagyományos, aktív és motoros kerekesszékeken keresztül, az egyszerű segédeszközöktől a legkomplexebb eszközökig.
Termékpalettánkban egészségvédő termékek is megtalálhatók. A cég a gyártott és forgalmazott termékek tekintetében folyamatosan a technika fejlődésének megfelelő termékeket tartja palettáján.